ДБР повідомило про підозру ексзаступнику Міністра юстиції України

ДБР повідомило про підозру ексзаступнику Міністра юстиції України

Працівники ДБР повідомили про підозру колишньому заступнику Міністра юстиції України, який допустив розтрату майна на понад 10 млн грн.

Про це повідомляє ДБР.

До роботи у Мін'юсті колишній посадовець, а сьогодні адвокат, був призначений ліквідатором підприємства — боржника з Вінниччини. Замість того, аби розібратись з боргами підприємства, він продав його майно за заниженою вартістю. За експертними оцінками, різниця становила у понад 10 млн грн. При цьому покупці були на пряму пов’язані з минулим власником цього ж підприємства

Адвокату повідомлено про підозру у розтраті чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненій в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Нагадаємо, Глава МЗС Італії Антоніо Таяні прибув до Ізраїлю

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Захоплення Кабміну ветераном АТО з гранатою: чоловіку повідомили про підору (відео) Захоплення Кабміну ветераном АТО з гранатою: чоловіку повідомили про підору (відео)
Володимиру Прохничу, ветерану АТО, який з гранатою прийшов до будівлі Кабінету Міністрів, повідомили про підозру. Чоловіку загрожує до 7 років ув'язнення.
Спільник Семенченка вийшов із СІЗО під заставку 5 млн грн
Євген Шевченко, підозрюваний у справі створення "приватної військової компанії" разом із депутатом Семеном Семенченком, вийшов із слідчого ізолятора під заставу в 5 мільйонів гривень.
Loading...
Load next