Головні новини за 28 грудня: український літак нового покоління, звільнення Ігоря Грабарчука

Головні новини за 28 грудня: український літак нового покоління, звільнення Ігоря Грабарчука

Запропонував ввести мораторій: Саакашвілі відвідав четвертий президент Грузії

Зазначається, що зустріч тривала кілька годин. Після неї Маргвелашвілі повідомив, що у кримінальних справах, які оцінюють як політично мотивовані, має бути оголошений мораторій.
 

"Заважають українцям реалізувати свій потенціал": перша леді підбила підсумки проектів зі створення доступного середовища в Україні

Як наголосила перша леді, протягом року було повністю сформовано нову державну політику зі створення безбар'єрної України, яка тепер має бути реалізована.

Ігора Грабарчука звільнив з посади Кабінет Міністрів

Заступника міністра освіти Ігора Гарбарука звільнено Кабміном за його заявою.  Написала про це у своєму Telegram-каналі народна депутатка від партії "Слуга народу" Юлія Гришина.
 

Нардеп "Слуги народу" купив телевізійний канал: поділився новиною у своєму Facebook

Народний депутат від "Слуги народу" Олексій Ковальов купив у екснардепа Дмитра Добродомова "4 канал".
 

"Антонов" презентував перший військово-транспортний літак нового покоління

28 грудня державне підприємство "Антонов" представило військово-транспортний літак нового покоління Ан-178-100Р №001, призначений для проведення льотних сертифікаційних випробувань.
 

За фактом перевищення службових повноважень: ДБР почало розслідування щодо ексзаступника очільника МВС Гогілашвілі

ДБР почало досудове розслідування за фактом можливого вчинення колишнім заступником міністра внутрішніх справ Олександром Гогілашвілі службового підроблення і за фактом можливого перевищення ним службових повноважень під час перетину блокпоста в Донецькій області

"Слов'янські народи повинні об'єднатися" — Ілля Кива в ефірі "Россия-1"

В ефірі каналу "Россия-1" на політичному шоу відомої російської пропагандистки Ольги Скабєєвої депутат від ОПЗЖ вирішив висловитися стосовно могутності Російської Федерації, натомість сумніваючись в українській державності. 
 

Читайте також
Перед візитом Зеленського: Грузія звільнила двох засуджених українських яхтсменів Перед візитом Зеленського: Грузія звільнила двох засуджених українських яхтсменів
Двох чоловіків звинувачували у незаконному перетині грузинського кордону та засудили до чотирьох років позбавлення волі.
Хотів повернутися до Грузії героєм: деталі скандального затримання Міхеіла Саакашвілі (відео) Хотів повернутися до Грузії героєм: деталі скандального затримання Міхеіла Саакашвілі (відео)
Понад 8 років Міхаїл Саакашвілі не з’являвся на батьківщині через кримінальні справи. Та ось він вирішив повернутися. І не звичайним способом, а незаконно перетнувши кордон.
Loading...
Load next