Вчинив розбій та погрожував пістолетом: у Харкові затримано зловмисника

Вчинив розбій та погрожував пістолетом: у Харкові затримано зловмисника

Одягнений у військову форму чоловік за допомогою пістолету намагався пограбувати магазин.

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

За процесуального керівництва Новобаварської окружної прокуратури м. Харкова повідомлено про підозру 38-річному раніше судимому чоловіку за фактом розбою, вчиненого в умовах воєнного стану, - йдеться у заяві.

Інцидент стався у Харкові. За даними слідства чоловік, який тільки у серпні цього року звільнився з місць позбавлення волі, намагався пограбувати магазин.

Він заздалегідь вдягнув військову форму, хоча він не є військовослужбовцем, та взяв із собою пістолет. Прийшовши до магазину, він направив на продавчиню зброю та наказав віддати всі гроші у касі. Отримавши гроші, зловмисник не зупинився. Він побачив на жінці ювелірні прикраси та змусив її зняти все з себе та віддати йому, - розповіли у прокуратурі.

Після цього чоловік втік з місця злочину, проте недалеко. Правоохоронці оперативно встановили його особу та затримали. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, Німеччина виділить ще 200 мільйонів євро Україні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Харкові провели другий ЛГБТ-прайд: учасники висунули владі три вимоги (відео) У Харкові провели другий ЛГБТ-прайд: учасники висунули владі три вимоги (відео)
Акція відбулася без серйозних інцидентів, хоча напередодні організації "Традиція і порядок" і "Правий сектор" обіцяли зірвати ходу.
У метро Харкова машиніст побив пасажира: чоловіка відсторонили від роботи (відео) У метро Харкова машиніст побив пасажира: чоловіка відсторонили від роботи (відео)
На одній зі станцій в салон метро увійшов розгніваний машиніст метро і почав бити нетверезого чоловіка. Решта людей просто спостерігали за тим, що відбувається.
На Харківщині двоє зловмисників обікрали елітне авто Mercedes (фото) На Харківщині двоє зловмисників обікрали елітне авто Mercedes (фото)
У Харкові поліція затримала двох грабіжників, які вкрали із автомобіля марки "Mercedes" 500 доларів та 1500 гривень з сумки, яка знаходилася на задньому сидінні.
Loading...
Load next