В Ужгороді завідувача військової кафедри підозрюють у хабарництві

В Ужгороді завідувача військової кафедри підозрюють у хабарництві

Завідувачу кафедри військової підготовки одного з ВНЗ на Закарпатті повідомлено про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди.

Про це повідомляє Закарпатська обласна прокуратура.

Відомо, що підозрюваний налагодив механізм неправомірного одержання коштів від студентів. Він озвучував необхідну суму, яку йому потрібно надати, аби не мати проблем у зв’язку з відсутністю на навчальних заняттях із поважних причин.

Згідно з оперативною інформацією, сума хабаря могла варіюватися в межах 300-500 доларів США. Саме на одержанні 400 доларів США від студентки особу викрили та затримали прокурори спільно зі слідчими Ужгородського райуправління поліції та оперативниками УСБУ в Закарпатській області.

У суді Ужгородська окружна прокуратура наполягатиме на триманні підозрюваного під вартою під час проведення досудового розслідування. Розгляд клопотання повинен відбутися в Ужгородському міськрайонному суді.

Нагадаємо, Україна підготує план реформ та розвитку на чотири роки

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Стало відомо, де побудують новий аеропорт на Закарпатті Стало відомо, де побудують новий аеропорт на Закарпатті
У Мукачеві планують за 2-3 роки збудувати новий аеропорт. У 2021 році з Державного бюджету вже виділили 30 мільйонів гривень на виготовлення проектної документації для летовища.
НАБУ затримало брата судді Вовка при отриманні хабаря НАБУ затримало брата судді Вовка при отриманні хабаря
Національне антикорупційне бюро України затримало при отриманні хабаря на суму 100 тисяч доларів, брата голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка.
Loading...
Load next