Польські митники виявили рекордну партія контрабандного бурштину в автомобілі з України

Польські митники виявили рекордну партія контрабандного бурштину в  автомобілі з України

Польські митники в легковому автомобілі з України виявили рекордну в цьому році партію контрабандного бурштину загальною вагою 67,4 кг.

Про це повідомляє Митна адміністрація Любліна.

Контрабандний бурштин, ринкова вартість якого становить 870 тис. злотих (понад $200 тис.) виявлено у пункті пропуску "Гребенне - Рава-Руська". Відомо, що партію сонячного каміння перевозила в легковику Ford громадянка України. Бурштин був розміщений у кількох сховках усередині автомобіля.

За податковий злочин громадянка України відповідатиме перед судом, ‒ заявили в митній службі.

Нагадаємо, У вересні ВВП України зріс на 9,1%

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину
На пункті пропуску "Шегині" українські прикордонники затримали 44-річного чоловіка, який в своєму мікроавтобусі перевозив контрабанду - 66 кілограмів бурштину. "Сонячне" каміння чоловік заховав у порожнинах порогів автомобіля.
Українські раби в Польщі: в яких умовах працюють наші заробітчани Українські раби в Польщі: в яких умовах працюють наші заробітчани
Українські заробітчани, які приїхали в Польщу, щоб заробити грошей скаржаться на нелюдські умови праці та образливе поводження з боку польського роботодавця.
У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку
23-річний громадянин України намагався вилетіти з Польщі, однак здійснити свій план йому не вдалось. Чоловіка затримала поліція, адже він декілька місяці в цій країні перебував у розшуку.
Loading...
Load next