Українці в Польщі можуть відновити втрачене чи викрадене посвідчення водія

Українці в Польщі можуть відновити втрачене чи викрадене посвідчення водія

Громадяни України в Польщі отримали можливість відновити втрачене або викрадене посвідчення водія.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ.

Раніше українські водії могли обміняти лише наявне посвідчення водія, зараз же обмін можливий і у зв’язку з втратою чи викраденням. Це вже друга країна, після Туреччини, у якій доступна така послуга, - заявили у міністерстві.

Відновити втрачене або викрадене посвідчення водія можна у Варшаві, Вроцлаві, Гданську та Кракові. Для отримання послуги громадянам необхідно звернутися до ДП “Документ”. Записатися можна онлайн на сайті або в порядку “живої” черги.

Для обміну посвідчення водія необхідно надати такі документи: паспорт громадянина України із зазначеним зареєстрованим місцем проживання; довідку платника податків; документ, що підтверджує зміну особистих даних (за необхідності).

Також у МВС додали адреси, за якими доступна послуга:

  • Варшава - Єрусалимські алеї, 179 (ТЦ Blue City 2-й поверх);
  • Вроцлав - Грюнвальдська площа 22, 50−363 (0 поверх);
  • Краків - Галерея Краківська (2 поверх, вхід тільки з паркінгу сектор С);
  • Гданськ - Алея Грюнвальдська, 415.

Нагадаємо, На Хмельниччині розгорнули штаб з ліквідації наслідків ворожої атаки

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву
З 1 червня цього року у Білорусі обласна рада депутатів Гомельської області, що межує з Україною, вирішила ввести місцевий збір за перетин кордону до України, Польщі та Литви. Зазначається, що такі нововведення пов'язані із поширенням COVID-19.
Українські раби в Польщі: в яких умовах працюють наші заробітчани Українські раби в Польщі: в яких умовах працюють наші заробітчани
Українські заробітчани, які приїхали в Польщу, щоб заробити грошей скаржаться на нелюдські умови праці та образливе поводження з боку польського роботодавця.
У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку
23-річний громадянин України намагався вилетіти з Польщі, однак здійснити свій план йому не вдалось. Чоловіка затримала поліція, адже він декілька місяці в цій країні перебував у розшуку.
Loading...
Load next