На Івано-Франківщині місцевий депутат наїхав на 76-річного велосипедиста: чоловік загинув на місці

На Івано-Франківщині місцевий депутат наїхав на 76-річного велосипедиста: чоловік загинув на місці

В Калуському районі 37-річний водій наїхав на велосипедиста. Пенсіонер помер на місці події.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області.

Поліцейські встановили, що на автодорозі Н-10 "Стрий – Чернівці", водій автомобіля не дотримався безпечного інтервалу та дистанцій між транспортними засобами, відтак лівою передньою частиною автомобіля вчинив наїзд на велосипедиста, який рухався в попутному напрямі. Від отриманих травм 76-річний чоловік  помер на місці.

Відомо, що 37-річний водій - мешканець с. Сівка – Калуська, депутат однієї із місцевих рад. За кермом чоловік був нетверезий. В медичному закладі виявили 1,12 проміле алкоголю в крові.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України та уже оголосили затриманому про підозру. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Триває досудове розслідування, призначено ряд необхідних експертиз.

Нагадаємо, У порт Маріуполя зайшов ще один балкер рф – Андрющенко

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Половина жителів Івано-Франківщини вимагає перевиборів у 87-у окрузі Половина жителів Івано-Франківщини вимагає перевиборів у 87-у окрузі
Соціологічна група "Рейтинг" провела опитування серед мешканців Івано-Франківської області й виявилось, що майже половина з них хочуть аби на їхньому окрузі провели перевибори.
Loading...
Load next