"Роздав" майже 8 гектарів землі: на Тернопільщині поліція повідомила про підозру одному з мерів,

"Роздав" майже 8 гектарів землі: на Тернопільщині поліція повідомила про підозру одному з мерів,

Рішення про виділення землі міський голова районного центру підписав попри відсутність необхідної кількості голосів на сесії ради.

Про це повідомляє МВС.

Відомо, що сума завданих збитків сягає 800 тис. грн. Тепер меру загрожує позбавлення волі на строк до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3 років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, Більшість українців вважають, що справи у країні розвиваються у неправильному напрямку

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Крав цибулю та капусту з чужого городу": ексмера Чорткова спіймали на крадіжці (відео) "Крав цибулю та капусту з чужого городу": ексмера Чорткова спіймали на крадіжці (відео)
Правоохоронці, які виїжджали на місце були здивовані поясненнями колишнього мера - чоловік заявив, що просто переплутав городи.
У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб
Близько трьох тисяч людей взяли участь у заходах, які були присвячені сьомій річниці трагічних подій, що трапились 2 травня 2014 року. Тоді загинуло 48 осіб, а також понад 200 людей були поранені.
СБУ викрила сеператиста, який влаштувався на роботу у МВС СБУ викрила сеператиста, який влаштувався на роботу у МВС
Служба безпеки України викрила і затримала колишнього співробітника так званої «спецслужби» терористів «МДБ ЛНР», який мав можливість передавати закриту інформацію представникам терористів.
Loading...
Load next