"Крав цибулю та капусту з чужого городу": ексмера Чорткова спіймали на крадіжці (відео)

"Крав цибулю та капусту з чужого городу": ексмера Чорткова спіймали на крадіжці (відео)
Правоохоронці, які виїжджали на місце були здивовані поясненнями колишнього мера - чоловік заявив, що просто переплутав городи.

Місцевий житель міста Чортків, що на Тернопільщині повідомив, що спіймав у себе на городі колишнього мера міста Михайла Вербицького, коли той крав капусту та цибулю. Про крадіжку овочів із городу повідомив на своїй сторінці у Facebook розповів власник ділянки Роман Коцюбович.

Незважаючи на дощ, до мене на город, який знаходиться за містом біля бувшого локатора, завітав на автомобілі "Нива" непрошений гість бувший мер міста Чорткова Вербіцкий Михайло Володимирович. Він без мого відома і згоди намикав собі цибулі 127 штук і вирвав декілка головок капусти, - написав чоловік у своєму дописі.

На фото помітно, як у багажнику машини чоловік заховав декілька головок капусти та мішок з овочами.

Зокрема, на місце події були одразу викликані працівники поліції, яким колишній очільник Чорткова заявив, що просто "переплутав" город.

Мав місце виклик на присадибну ділянку поблизу районного центру Чортків. Дійсно, на місці був чоловік, з його автомобіля вилучили цибулю і капусту. За його словами (його питали на місці) це сталося помилково. Він свою чи своїх родичів земельну ділянку сплутав з тією, де він власне вирвав цибулю, - заявив речник Нацполіції у Тернопільській області Сергій Крета у коментарі hromadske.

Читайте також
"Вийдеш на х** з машини": як патрульні у Києві розмовляють з водіями (відео 18+) "Вийдеш на х** з машини": як патрульні у Києві розмовляють з водіями (відео 18+)
Київському водію вдалось на камеру зафіксували, як поліцейські спілкуються із порушниками. Правоохоронці використовуючи нецензурну лайку погрожували водієві витягнути його "за вуха" з авто.
У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео) У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.
Нові тести для майбутніх водіїв (Відео) Нові тести для майбутніх водіїв (Відео)
З 2 тис запитань – змінили 200. Містять вони в основному низку дорожніх ситуацій, з якими часто зіштовхуються водії.
Loading...
Load next