На Житомирщині нардеп збив на смерть 18-річну дівчину

На Житомирщині нардеп збив на смерть 18-річну дівчину

За отриманою попередньою інформацією, за кермом перебував 44-річний житель Київщини, народний депутат України. Про подію повідомили та викликали на місце події детективів ДБР.

Про це повідомляє МВС України.

Водій автомобіля, рухаючись у напрямку м. Чоп у крайній лівій смузі руху, здійснив наїзд на пішохода. Дорожньо-транспортна пригода сталася на трасі Київ – Чоп у с. Березівці Житомирського району, ‒ заявили правохоронці.

Внаслідок ДТП 18-річна дівчина загинула на місці події.

Відомо, що за кермом перебував 44-річний житель Київщини, народний депутат України. Зараз на місці події працюють слідчо-оперативні групи. Триває з’ясування всіх обставин.

Попередня правова кваліфікація – ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Призначено ряд відповідних експертиз.

Нагадаємо, Удар по терміналу "Нової пошти": у лікарні помер ще один поранений

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Летіти з Києва у Львів через Лондон втричі дешевше, ніж прямим рейсом", - нардепка Клименко "Летіти з Києва у Львів через Лондон втричі дешевше, ніж прямим рейсом", - нардепка Клименко
Незабаром європейські перевізники отримають право літати на внутрішніх українських рейсах.
"Трухін повинен сам прокоментувати ситуацію": Разумков та Монастирський відреагували на скандал з "слугою народу" (відео) "Трухін повинен сам прокоментувати ситуацію": Разумков та Монастирський відреагували на скандал з "слугою народу" (відео)
Ймовірно, інцидент із депутатом від "Слуги народу" Олександром Трухіним не набрав б такого розголосу, якби деякі українські ЗМІ масово б не почали видаляти новини в якій згадувалось його та причетність до аварії.
Loading...
Load next