У Києві зіткнулись дві маршрутки: є постраждалі

У Києві зіткнулись дві маршрутки: є постраждалі

У Києві трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю двох маршрутних автобусів – травми дістали семеро пасажирів обох транспортних засобів, двоє постраждалих госпіталізовані.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції у місті Києві.

Інформація про автопригоду надійшла поліцейським. За викликом виїхала слідчо-оперативна група з розслідування ДТП, патрульні поліцейські й лікарі, ‒ заявили правоохоронці.

Попередньо встановлено, що зіткнення на дорозі громадських транспортних засобів відбулося через невизначення першочерговості проїзду. Правоохоронці працюють на місці події. Вирішується питання про правову кваліфікацію.

Нагадаємо, САП просить суд конфіскувати квартиру вінницького військкома

Софія Ратинська – pravdatutnews.com

Читайте також
Під Києвом автобус із хасидами потрапив у ДТП: є загиблий (фото) Під Києвом автобус із хасидами потрапив у ДТП: є загиблий (фото)
У селі Чупира Київської області у дорожньо-транспортній пригоді загинув громадянин Ізраїлю. Інші пасажири тілесних ушкоджень не отримали.
На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео) На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео)
На місце події прибули медики, поліцейські та рятувальники. Зокрема, саме це місце аварії є дуже небезпечним, серйозні ДТП відбуваються там щотижня.
Loading...
Load next