Щомісячний дохід до 1 млн гривень: у Києві викрили мережу підпільних гральних закладів

Щомісячний дохід до 1 млн гривень: у Києві викрили мережу підпільних гральних закладів

У Києві правоохоронці викрили мережу підпільних гральних закладів, щомісячний дохід яких становив до мільйона гривень.

Про це повідомила Київська міська прокуратура.

Організатори нелегального бізнесу без дотримання умов ліцензування під виглядом терміналів державної лотереї створили на лівому березі столиці мережу з 11 гральних закладів із ігровими автоматами.

Проведення азартних ігор забезпечували близько 30 осіб. За оперативними даними, щомісячний дохід від протиправної діяльності становив до 1 млн гривень.

За фактом організації незаконних гральних закладів (ч. 2 ст. 203-2 Кримінального кодексу України) розпочате кримінальне провадження. У межах розслідування правоохоронці провели близько 20 обшуків, у межах яких вилучили понад 135 комп’ютерів із симуляторами ігрових автоматів, інші речові докази та грошові кошти, здобуті злочинним шляхом.

Підозра оголошена сімом особам. Слідство триває.

Нагадаємо, В Ужгороді від чадного газу постраждала ціла родина

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео) Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео)
Світова пандемія значно вплинула на усі сфери людської діяльності, винятком не стала й туристична галузь України. Протягом минулого року туризм був змушений “виживати” в умовах декількох місячного локдауну та непередбачуваних карантинних обмежень. Вони не лише унеможливили звичну роботу готелів та туристичних місць, а й також не давали можливості у час пандемії в повному обсязі розвиватись туристичній галузі.
Розтрата пів мільйона гривень: прокуратура провела обшуки в Управлінні освіти Розтрата пів мільйона гривень: прокуратура провела обшуки в Управлінні освіти
Згідно висновку експертизи сума збитків завданих місцевому бюджету становить понад 450 тис. грн.
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Loading...
Load next