У Києві чоловік побив пенсіонерку молотком

У Києві чоловік побив пенсіонерку молотком

У Києві правоохоронці повідомили про затримання чоловіка, який побив літню жінку молотком та відібрав у неї 2 тисячі доларів.

Про це повідомила поліція Києва.

До Подільського управління поліції звернулися медики, які повідомили про пацієнтку зі значними травмами, яких вона зазнала внаслідок нападу. Тоді до оселі постраждалої прибули слідчі та криміналісти.

За словами правоохоронців, 63-річна киянка впустила до себе додому знайомого, який часто її навідував та допомагав з ремонтом у квартирі.  Під час останнього візиту фігурант зненацька схопив молоток та вдарив ним жінку кілька разів, змусивши сказати, де вона зберігає гроші. З квартири потерпілої нападник пішов, забравши 2 тисячі доларів.

Пенсіонерку з численними забоями тіла та переломом руки медики терміново шпиталізували. 

Згодом оперативники розшукали та затримали 41-річного підозрюваного. Як з’ясувалось, він працює на місцевій СТО. На викрадені кошти чоловік придбав автівку, а решту грошей поклав на банківський рахунок. Нещодавно придбаний автомобіль правоохоронці вилучили як речовий доказ.

Слідчі повідомили йому про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України — розбій, вчинений в умовах воєнного стану.  Фігуранту може загрожувати позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна. Наразі він перебуває під вартою.

Нагадаємо, У Кривому Розі жінка під час сварки вбила 10-річну доньку

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

 

Читайте також
Вимагали 35 тисяч доларів: СБУ викрила злочинців, які займались рекетом на Київщині та Чернігівщині (відео) Вимагали 35 тисяч доларів: СБУ викрила злочинців, які займались рекетом на Київщині та Чернігівщині (відео)
Семеро чоловіків входили до складу міжрегіонального злочинного угруповання та були причетні до скоєння тяжких злочинів. Зокрема вони неодноразово вимагали гроші у мешканців Київської та Чернігівської областей.
Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео) Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео)
Світова пандемія значно вплинула на усі сфери людської діяльності, винятком не стала й туристична галузь України. Протягом минулого року туризм був змушений “виживати” в умовах декількох місячного локдауну та непередбачуваних карантинних обмежень. Вони не лише унеможливили звичну роботу готелів та туристичних місць, а й також не давали можливості у час пандемії в повному обсязі розвиватись туристичній галузі.
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Loading...
Load next