В Амстердамі зірвали виступ Грети Тунберг

В Амстердамі зірвали виступ Грети Тунберг

В Амстердамі під час мітингу проти зміни клімату чоловік спробував зірвати виступ екоактивістки Грети Тунберг через нібито пропалестинські гасла.

Про це повідомляє The Times of Israel.

Зазначається, що Тунберг викликала широку критику за численні публікації, в яких висловлювалася солідарність з Газою, але майже не згадувала про напад ХАМАС на Ізраїль.

Екоактивістка звернулася до людей та запросила на сцену палестинську жінку та афганську жінку зі словами: "Як рух за кліматичну справедливість, ми повинні прислухатися до голосів тих, кого пригнічують, і тих, хто бореться за свободу та справедливість. Інакше без міжнародної солідарності не може бути кліматичної справедливості".

Потім на сцену вийшов чоловік та сказав, що він "прийшов сюди для кліматичної демонстрації, а не для політичних поглядів". Коли чоловіка виштовхали зі сцени, Тунберг кілька разів проскандувала: "Немає кліматичної справедливості на окупованій землі".

Нагадаємо, Росіяни намагаються змусити ППО реагувати на неіснуючі цілі - Ігнат

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом" Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом"
Австрійська газета "Der Standardat" в одному зі своїх матеріалів використала російську пропаганду й назвала війну в Україні "громадянським конфліктом".
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії
Росія хоче спровокувати Україну та її міжнародних партнерів на агресію. Однак, український політик та секретар РНБО заявив, що українська армія готова дати відсіч російській агресії.
Loading...
Load next