У Польщі напали на 12-річну дівчинку з України

У Польщі напали на 12-річну дівчинку з України

У Польщі напали на 12-річну дівчинку з України. Відомо, що невідомий поранив її ножем та втік. Чоловіка і досі не затримали. Після нападу дитина була при свідомості та сама зателефонувала матері.

Про це повідомляє rzeszow.naszemiasto.pl. 

За даними польських журналістів, які поспілкувались із сусідами родини, напад стався неподалік дитячого садка та стоматологічної клініки у Жешуві. На дитину нібито напав ззаду "кремезний чоловік зростом близько 180 см". За свідченнями сусідів, зловмисник нібито завдав дитині ударів в область шиї та обличчя.

Сім'я потерпілої родом з України, але вже тривалий час проживає в Польщі. Дитину доставили до Клінічної обласної лікарні № 2 в Жешуві.

Дитина перебуває після хірургічної операції. Вона перебуває у медикаментозній комі у відділенні інтенсивної терапії, і сьогодні її мають вивести з неї, - заявив місцевим журналістам прессекретар лікарні Томаш Вархол. 

Прокурор Кшиштоф Цехановський, прессекретар Регіональної прокуратури в Жешуві, розповів, що напад невідомого чоловіка на 12-річну дівчинку стався, коли дитина йшла до магазину. Злочинець напав на дівчинку з гострим предметом, ймовірно ножем.

Дівчинка йшла сама. Очевидців інциденту ми не встановили. Першу допомогу їй надав випадковий перехожий, який опинився на місці вже після інциденту. Дівчинка була достатньо свідомою, щоб самостійно дістати телефон і зателефонувати матері з проханням про допомогу, - додав Кшиштоф Цехановський. 

У Польщі розшукують нападника, який причетний до злочину. Причини нападу залишаються невідомі. 

Нагадаємо, Допомога українцям, які постраждали від війни: ЄС виділив додатково €110 мільйонів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Смерть українця у Польщі: дев’ятьом підозрюваним висунули звинувачення (фото) Смерть українця у Польщі: дев’ятьом підозрюваним висунули звинувачення (фото)
Інші підозрювані наразі перебувають під наглядом поліції, їм заборонено спілкуватися з конкретними особами та виїжджати з країни.
Українські раби в Польщі: в яких умовах працюють наші заробітчани Українські раби в Польщі: в яких умовах працюють наші заробітчани
Українські заробітчани, які приїхали в Польщу, щоб заробити грошей скаржаться на нелюдські умови праці та образливе поводження з боку польського роботодавця.
У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку
23-річний громадянин України намагався вилетіти з Польщі, однак здійснити свій план йому не вдалось. Чоловіка затримала поліція, адже він декілька місяці в цій країні перебував у розшуку.
Loading...
Load next