У Тернополі під час лікування зубів помер маленький хлопчик

У Тернополі під час лікування зубів помер маленький хлопчик

У Тернополі помер хлопчик віком рік і 10 місяців, якому хотіли почистити карієс в одній з місцевих клінік. Однак, під час процедури дитині стало погано.

Про це повідомляють в Головному управлінні Національної поліції в Тернопільській області. 

Як встановили правоохоронці, мама привезла сина в державну клініку, аби прибрати дитині карієс із зубів.  Оскільки дитині був рік і десять місяців, медики сказали, що такі процедури проводяться лише під наркозом. 

Перед операцією родині дали направлення для здачі аналізів. Через півтори години після початку операції в дитини почав падати тиск, в результаті чого хлопчика госпіталізували в реанімаційне відділення. 

Хлопчика не змогли вивести з наркозу, пізніше він помер. 

Причина смерті стане відома після проведення розтину, – зазначили правоохоронці. 

Слідчі відкрили справу відповідно до частини 2 статті 140 (неналежне виконання професійних обов'язків медичним працівником) ККУ.

Нагадаємо, Rheinmetall передасть Україні 25 танків Leopard 1

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Помер відомий український політик та письменник Володимир Яворівський Помер відомий український політик та письменник Володимир Яворівський
Один із засновників Народного Руху України, народний депутат Верховної Ради кількох скликань та український письменник, Володимир Яворівський помер у віці 78 років.
Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік
Україна вимагатиме, аби Франція видала для суду свого громадянина Рашида Амані, який є винуватцем ДТП на Львівщині. Внаслідок тогорічної ДТП під Бродами загинуло двоє неповнолітніх дівчаток.
Loading...
Load next