На Рівненщині на прийомі у стоматолога померла 50-річна жінка

На Рівненщині на прийомі у стоматолога померла 50-річна жінка

В Україні 50-річна жінка померла від зупинки серця в стоматологічній клініці після того, як їй ввели препарати перед процедурою. Розпочато розслідування.

Про це повідомляє поліція Рівненської області.

У жительки Рівненського району на прийомі в стоматолога після введення препарату седації зупинилося серце. Врятувати її не вдалося.

Від медиків швидкої надійшло повідомлення, що під час візиту до приватної стоматологічної клініки в місті Здолбунів померла 50-річна жінка. З’язувалося, що жителька села Здовбиця лікувала зуби з використанням седації. Після введення препаратів у неї зупинилося дихання. Медики намагалися провести реанімаційні заходи, утім вони не дали результату.

За фактом неналежного виконання професійних обов'язків медичним працівником слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 140 Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, Екскерівників двох військкоматів на Рівненщині судитимуть за побиття підлеглого

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Помер відомий український політик та письменник Володимир Яворівський Помер відомий український політик та письменник Володимир Яворівський
Один із засновників Народного Руху України, народний депутат Верховної Ради кількох скликань та український письменник, Володимир Яворівський помер у віці 78 років.
Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік
Україна вимагатиме, аби Франція видала для суду свого громадянина Рашида Амані, який є винуватцем ДТП на Львівщині. Внаслідок тогорічної ДТП під Бродами загинуло двоє неповнолітніх дівчаток.
Loading...
Load next