У Дніпрі чоловік вбив свого знайомого під час сварки, а тіло заховав у погрібній ямі (ВІДЕО)

У Дніпрі чоловік вбив свого знайомого під час сварки, а тіло заховав у погрібній ямі (ВІДЕО)

Поліцейські отримали повідомлення про виявлення тіла 57-річного чоловіка в Самарському районі міста. Як виявилося, загиблий довго не виходив на зв’язок.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

Під час огляду тіла вбитого правоохоронці виявили численні порізи та колото-різані поранення по його тілу.

Оперативники всього за кілька годин встановили та затримали особу, причетну до злочину. Виявилося, що це 30-річний знайомий загиблого, який тривалий час проживав у його будинку. Зловмисник прийшов на ночівлю 4 жовтня, але у нього виник конфлікт із власником будинку, що призвів до його смерті.

Затриманий завдав потерпілому більше 10 поранень ножем та загорнув його тіло у килим. Після цього, прив'язавши до драбини, заховав у погрібну яму на території помешкання загиблого.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. 16 листопада суд вирішив застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєний важкий злочин чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі. Справа перебуває на етапі слідства.

Нагадаємо, Мешканців тимчасово окупованої Херсонщини закликають не реагувати на провокації росіян

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Вбивство Шеремета: лікарку Кузьменко відпустили під нічний домашній арешт (фото) Вбивство Шеремета: лікарку Кузьменко відпустили під нічний домашній арешт (фото)
Підозрюваній у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, лікарці Юлії Кузьменко, пом'якшили запобіжний захід - суд відпустив її під нічний домашній арешт та зняли електронний браслет.
Loading...
Load next