У Ніжині вандали пошкодили інтерактивний стенд з біографіями загиблих воїнів

У Ніжині вандали пошкодили інтерактивний стенд з біографіями загиблих воїнів

У Ніжині Чернігівської області вандали пошкодили інтерактивний стенд з біографіями загиблих на російсько-українській війні бійців.

Про це повідомляє Ніжинська міська рада.

І тижня не пройшло, як у ніжинському сквері Героїв встановили інтерактивний стенд. Гортаючи сенсорний гаджет, усі охочі могли ознайомитися з біографіями загиблих бійців, що захищали наш суверенітет у боротьбі з північним агресором. Інформаційна платформа не залишилася без уваги вандалів, які, пошкодивши задню панель стенда, намагалися роздивитися внутрішнє начиння пристрою. Це спровокувало потрапляння вологи усередину та спричинило збій, - заявили у міській раді.

Відомо, що у результаті стенд погано відповідає на запити, не працює сенсорна панель. Фахівці намагаються відновити роботу стенда.

Нагадаємо, Міносвіти уклало з ЮНІСЕФ меморандум щодо створення нових стандартів для укриттів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російська делегація після переговорів заявила про скорочення військової активності на Київському та Чернігівському напрямках Російська делегація після переговорів заявила про скорочення військової активності на Київському та Чернігівському напрямках
Також росіяни не виключають можливості зустрічі президентів обох країн
Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії
Росія хоче спровокувати Україну та її міжнародних партнерів на агресію. Однак, український політик та секретар РНБО заявив, що українська армія готова дати відсіч російській агресії.
Loading...
Load next