На Буковині чоловік вбив матір і батька та намагався вчинити самогубство - поліція

На Буковині чоловік вбив матір і батька та намагався вчинити самогубство - поліція

На спецлінію «102» надійшло повідомлення від жителя села Вітрянка Дністровського району про те, що він виявив тіла подружжя сусідів з ознаками насильницької смерті. За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. 

Про це повідомляє поліція Чернівецької області.

Поліцейські з’ясували, що 45-річний син наніс удари своєму 68-річному батьку та задушив 66-річну матір. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілі померли.

Також буковинець після вчиненого намагався покінчити життя самогубством. Медики надали йому необхідну допомогу. Наразі життю чоловіка нічого не загрожує. Правоохоронці затримали зловмисника.

Поліцейські направили тіла загиблих для проведення судово-медичних експертиз. Крім цього, співробітники поліції призначили психіатричну експертизу затриманому.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, На "відкаті" у понад 140 тис грн викрито начальника управління Чернігівської міськради

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті
Стали відомі нові подробиці щодо справи трагічної смерті глави Кривого Рогу Костянтина Павлова.
"Поруч убивці та їхні поплічники": батько Гандзюк дав свідчення в суді у справі про вбивство доньки "Поруч убивці та їхні поплічники": батько Гандзюк дав свідчення в суді у справі про вбивство доньки
У межах розслідування загибелі Гандзюк та пов'язаних із цим злочинів оголошено 18 підозр.
Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео) Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео)
Слідство вивчило мобільний телефон загиблого міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова, однак жодних листувань у ньому не знайшли.
Loading...
Load next