Крали майно, яке було для військових та мешканців деокупованих територій: на Кіровоградщині затримали підозрюваних

Крали майно, яке було для військових та мешканців деокупованих територій: на Кіровоградщині затримали підозрюваних

Поліцейські Кіровоградщини затримали підозрюваних у крадіжках майна з вантажівок, яке призначалося військовим та мешканцям деокупованих територій.

Про це повідомляє Нацполіція.

Встановлено, що фігуранти скоювали крадіжки з вантажного транспорту під час руху, використовуючи спеціально обладнаний легковий автомобіль. Правоохоронці задокументували 15 епізодів злочинної діяльності фігурантів.

Сума збитків, завдана потерпілим, складає майже 2 мільйони гривень. Поліцейські провели близько 30 обшуків на території Кіровоградської і Полтавської областей. За місцями мешкання зловмисників та збуту викраденого майна правоохоронці вилучили речові докази, які вказують на злочинну діяльність зловмисників.

Двох учасників злочинної групи затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру.

Розслідування проводиться за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання – позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Нагадаємо, У Києві викрили учасників злочинної організації, які відібрали 16 квартир у киян

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Живі щити" та вивезення тіл: розвідка розповіла правду про "гуманітарні коридори" від Росії "Живі щити" та вивезення тіл: розвідка розповіла правду про "гуманітарні коридори" від Росії
7 березня окупанти оголосили про відкриття "гуманітарних коридорів". Втім, варіант запропонований Москвою не має нічого спільного з загальноприйнятими поняттями про евакуацію мирного населення із зони бойових дій.
Спецпризначенці Нацполіції розпочали зачистку міста Буча (відео) Спецпризначенці Нацполіції розпочали зачистку міста Буча (відео)
Крім того, поліція посилює патрулювання в усіх звільнених містах Київщини.
"Крав цибулю та капусту з чужого городу": ексмера Чорткова спіймали на крадіжці (відео) "Крав цибулю та капусту з чужого городу": ексмера Чорткова спіймали на крадіжці (відео)
Правоохоронці, які виїжджали на місце були здивовані поясненнями колишнього мера - чоловік заявив, що просто переплутав городи.
Loading...
Load next