Укрзалізниця запустила сервіс замовлення квитків для військових

Укрзалізниця запустила сервіс замовлення квитків для військових

АТ «Укрзалізниця» запустило онлайн сервіс спеціального замовлення квитків для військовослужбовців.

Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці.

Купувати квитки на поїзд захисникам та захисницям стає зручніше. Укрзалізниця запустила сервіс спецзамовлення квитків для військовослужбовців. Відсьогодні він доступний на порталі. Тож у разі відсутності квитків у продажу забронювати їх військовослужбовці можуть онлайн, - йдеться у повідомленні.

Залишити заявку на порталі можна не пізніше ніж за 6 годин до відправлення поїзда. Після цього на вказаний замовником е-mail прийде спеціальний код. Викупити квиток потрібно в касі не пізніше ніж за 1 годину до відправлення поїзда, предʼявивши військовий квиток або посвідчення офіцера.

Спецзамовлення квитків доступне на 17 поїздів, які найпопулярніші серед військовослужбовців. Зокрема, це маршрути до наближених до зони ведення бойових дій міст та зворотно.

Військовослужбовці можуть бронювати квитки як для себе, так і для побратимів, з якими разом збираються в дорогу.

Ми продовжуємо розробляти та втілювати нові цифрові послуги для зручності наших пасажирів. Відтепер військовослужбовці можуть придбати проїзний документ, навіть якщо поїздка раптова, наприклад, на лікування, у відрядження або до рідних у довгоочікувану відпустку, а квитки вже розкупили. Віримо, що це дозволить спростити життя тим, кому ми зобовʼязані свободою та життям, — зауважив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко.

Нагадаємо, Застосунок “Повітряна тривога” отримав престижну нагороду

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
МЗС відпрацьовує два плани щодо евакуації українців з Афганістану МЗС відпрацьовує два плани щодо евакуації українців з Афганістану
Міністерство закордонних справ України відпрацьовує два плани як безпечно евакуювати людей з Афганістану. Охочих вже понад 150 людей.
В Україні невдовзі розсекретять матеріали щодо розслідування Іловайського котла В Україні невдовзі розсекретять матеріали щодо розслідування Іловайського котла
Під час розслідування допитано понад 900 потерпілих і свідків, вилучено, оглянуто та досліджено понад 1600 бойових документів. Обсяг матеріалів кримінального провадження – понад 300 томів, з яких понад 70 із грифом обмеженого доступ.
СБУ розпочинає планові навчання на Донбасі: зі зброєю і технікою СБУ розпочинає планові навчання на Донбасі: зі зброєю і технікою
СБУ просить у разі пересування містом мати при собі паспорт або інший документ, що посвідчує особу.
Loading...
Load next