Укрзалізниця запустила онлайн-сервіс претензійного повернення квитків

Укрзалізниця запустила онлайн-сервіс претензійного повернення квитків

АТ "Укрзалізниця" запустило онлайн-сервіс претензійного повернення квитків.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Відтепер, щоб оформити претензійне повернення квитків (тобто коли повернення в режимі онлайн вже закрите або апріорі недоступне), не обовʼязково заповнювати паперову заяву. Укрзалізниця цифровізувала процес, тому достатньо оформити електронну версію заяви, перейшовши за посиланням.

Зазначається, що час розгляду заяви залишається незмінним. Оформити її можна з будь-якої точки світу - достатньо мати Дія.Підпис та стабільний інтернет-звʼязок.

Оформлення претензійного повернення квитків можливе виключно за наявності відповідних відміток на квитках.

У компанії зазначають, що сервіс іще допрацьовується, тому повернення паперових квитків, придбаних у касі, стане доступним пізніше.

Нагадаємо, Польща знову піднімала в небо авіацію

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Укрзалізниця" розпочинає наймасштабніше за 30 років оновлення поїздів "Укрзалізниця" розпочинає наймасштабніше за 30 років оновлення поїздів
Укрзалізниця оголосила тендер на закупівлю 80 нових поїздів приміського та регіонального сполучення. Загальна сума тендеру складає понад 31 мільярд гривень.
Новий скандал в "Укрзалізниці": компанія продала пасажирам квитки у неіснуючі вагони (відео) Новий скандал в "Укрзалізниці": компанія продала пасажирам квитки у неіснуючі вагони (відео)
Провідники потягу нічого не знали про обставини та причини відсутності декількох вагонів. Пасажир припустив, що їх можуть ще зробити винними у цій ситуації.
Loading...
Load next