Дозвіл на зброю: українці вже подали понад 149 тисяч заяв

Дозвіл на зброю: українці вже подали понад 149 тисяч заяв

Міністерство внутрішніх справ від початку роботи Єдиного реєстру зброї одержало понад 149 тисяч заяв щодо отримання дозволів на зброю.

Про це повідомила пресслужба МВС.

Українці подали понад 149 тис. заяв від громадян на отримання різних видів дозволів на зброю. Поліцейські прийняли більше ніж 137 тис. рішень про надання відповідних дозволів, - зазначили у пресслужбі.

Нагадаємо, СБУ затримала на Донеччині агентку фсб, яка працювала на рашистів через "зв’язкового" з УПЦ (МП)

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
Українські військові знищили укріплення супротивника протитанковою ракетою (відео) Українські військові знищили укріплення супротивника протитанковою ракетою (відео)
Українські військові направили керовану протитанкову ракету на фортифікаційну споруду, облаштовану окупантами неподалік позицій ЗСУ.
Зміна влади та хаос в країні: угрупування "Талібан" взяло під контроль Афганістан (відео) Зміна влади та хаос в країні: угрупування "Талібан" взяло під контроль Афганістан (відео)
Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що через захоплення столиці Афганістану силами "Талібану" український літак евакуював з Кабула близько 80 осіб. Однак, як виявилось на борту літака було лише 8 українців, всі решта пасажирів були іноземцями.
Loading...
Load next