В українців може бути на руках від 2 до 5 мільйонів одиниць незадекларованої зброї

В українців може бути на руках від 2 до 5 мільйонів одиниць незадекларованої зброї

В українців може бути на руках від 2 до 5 мільйонів одиниць незадекларованої зброї, проте підрахувати точну кількість неможливо.

Про це повідомляє заступник голови Міністерства внутрішніх справ Богдана Драп'ятого в ефірі телемарафону.

Підрахувати всю кількість неможливо. Водночас за даними наших європейських партнерів, озвучуються цифри, що на руках у населення може бути від двох до п’яти мільйонів одиниць незареєстрованої зброї, ‒ заявив Драп'ятий.

Ухвалення парламентом законопроєкту про надання цивільним особам права задекларувати зброю, боєприпаси й трофейну зброю допоможе розв'язати проблему з необлікованою зброєю й більш точно розуміти, скільки зброї є у наших громадян.

Нагадаємо, Авіакатастрофа у Броварах: Матеріали про загибель керівництва МВС віддали до суду

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Українські військові знищили укріплення супротивника протитанковою ракетою (відео) Українські військові знищили укріплення супротивника протитанковою ракетою (відео)
Українські військові направили керовану протитанкову ракету на фортифікаційну споруду, облаштовану окупантами неподалік позицій ЗСУ.
Зміна влади та хаос в країні: угрупування "Талібан" взяло під контроль Афганістан (відео) Зміна влади та хаос в країні: угрупування "Талібан" взяло під контроль Афганістан (відео)
Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що через захоплення столиці Афганістану силами "Талібану" український літак евакуював з Кабула близько 80 осіб. Однак, як виявилось на борту літака було лише 8 українців, всі решта пасажирів були іноземцями.
Loading...
Load next