В Аргентині через ураган обвалився дах спортклубу: загинули 13 осіб

В Аргентині через ураган обвалився дах спортклубу: загинули 13 осіб

В аргентинському місті Баїя-Бланка через потужний ураган обвалився дах у спортивному клубі Bahiense del Norte, унаслідок чого щонайменше 13 людей загинули.

Про це повідомляє Independent.

Місцеві ЗМІ пишуть, що у спортклубі проходили змагання з катання на ковзанах, коли на місто обрушився ураган.

На жаль, служба екстреної допомоги підтверджує смерть 13 людей у клубі Bahiense del Norte, - йдеться в заяві муніципалітету.

Зазначається, що на місці події працюють рятувальники, оскільки під завалами можуть перебувати інші люди. Президент Аргентини Хав'єр Мілей висловив співчуття сім'ям загиблих.

Президент країни висловлює глибокі співчуття родині та друзям тих, хто загинув унаслідок шторму, — йдеться в заяві його офісу.

Там наголосили, що пориви вітру перевищували 150 км/год у Баїя-Бланка, що призвело до відключення електроенергії. У районах провінції Буенос-Айрес діє помаранчевий рівень небезпеки. Наразі уряд працює разом з провінційними та муніципальними органами влади, щоб допомогти постраждалим і підрахувати збитки.

Нагадаємо, Українська армія отримала початкову партію далекобійних БПЛА-камікадзе AQ 400 Scythe

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Родини моряків з крейсера “москва” примушують замовчувати інформацію про загиблих родичів Родини моряків з крейсера “москва” примушують замовчувати інформацію про загиблих родичів
Їм починають погрожувати невиплатами компенсацій та кримінальним переслідуванням.
У Кабулі пролунали вибухи: Зеленський відреагував на теракт та закликав засудити його (відео) У Кабулі пролунали вибухи: Зеленський відреагував на теракт та закликав засудити його (відео)
Декілька вибухів у Кабулі влаштували терористи-смертники. Терористичне угрупування "Ісламська держава" взяло на себе відповідальність.
Loading...
Load next