В укритті київської школи під час тривоги обвалилася стеля

В укритті київської школи під час тривоги обвалилася стеля

У Києві в укритті однієї зі шкіл Соломʼянського району обвалилася стеля - призначена служба перевірка, слідчо-оперативна група встановлює деталі.

Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація повідомила.

За даними КМВА, під час повітряної тривоги в укритті зірвало вентиль батареї опалення.

Стеля в тому приміщенні належить до типу «армстронг». Легкі плити, з яких вона складається, швидко увібрали в себе воду та набрякли. Через значне збільшення ваги за рахунок вологи обвалився сегмент підвісної стелі.

Унаслідок інциденту ніхто не постраждав. Станом на цей час фахівці проводять обстеження та готують укриття до ремонтних робіт. Підрядна організація зобовʼязується усунути наслідки аварії до ранку понеділка. Роботи будуть проведені на позабюджетні кошти.

Влада міста, керівники районів Києва та безпосередньо відповідальні за укриття докладають максимум зусиль аби всі обʼєкти цивільного захисту були безпечними. Ніхто не застрахований від позаштатних ситуацій, але ми зробимо усе можливе, аби мінімізувати ризики таких аварій в майбутньому, – запевнили в КМВА.

Зазначається, що вказане укриття нещодавно було відремонтоване. Після ремонту укриття пройшло перевірку.

Нагадаємо, В українських школах нестимуть службу поліцейські

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Силою тягнув учня до директора: з одеської школи звільнили вчителя, який поводив себе грубо (відео) Силою тягнув учня до директора: з одеської школи звільнили вчителя, який поводив себе грубо (відео)
Вчитель тягнув учня до директора силою за шию і за ноги.
"Я пишаюся тим, що я русская": у Києві вчителька обурилася на учня, що треба проводити урок українською мовою (відео) "Я пишаюся тим, що я русская": у Києві вчителька обурилася на учня, що треба проводити урок українською мовою (відео)
Викладачка обурилася тим, що зараз її просять говорити українською мовою, яка є державною в країні.
Loading...
Load next