У київській школі відновили “відремонтоване” за 4 млн укриття, після обваленої стелі

У київській школі відновили “відремонтоване” за 4 млн укриття, після обваленої стелі

Укриття в одній з київських шкіл, де 22 грудня через прорив труби обвалилася стеля під час повітряної тривоги, відновили.

Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Наслідки аварії в укритті однієї із шкіл Соломʼянського району (про яку ми повідомляли напередодні) — усунуті в повному обсязі! У першу чергу, завдяки безпосереднім діям керівництва району та підрядної організації, ремонтні роботи були виконані в максимально короткий строк. Тепер укриття для дітей повністю відновлено і функціонально придатне, — наголосив він.

За його словами, у шкільному укритті зірвало вентиль батареї опалення, внаслідок чого затопило стелю і вона обвалилася. Ніхто не постраждав.

Окрім цього, Попко анонсував перевірку всіх шкільних укриттів у столиці.

Аварія в шкільному укритті Соломʼянського району не має повторитися. Безпека киян, а особливо дітей — одне з пріоритетних завдань для влади столиці! Тому я, як начальник Київської міської військової адміністрації, підписав доручення щодо негайної інспекції всіх укриттів. Ще від вчорашнього дня в місті в цілому і в кожному районі окремо створені комісії з залученням необхідних фахівців для перевірки укриттів на предмет безпеки (у тому числі стану інженерних мереж). Комісіям поставлене завдання перевірити укриття до 29 грудня і відзвітувати. У разі виявлення недоліків — усунути в найкоротший термін, — наголосив він.

Нагадаємо, В Україні на вихідні прогнозують дощ із мокрим снігом та сильний вітер

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next