Справа Князєва: захист має ознайомитись з матеріалами до 1 березня

Справа Князєва: захист має ознайомитись з матеріалами до 1 березня

Вищий антикорупційний суд обмежив строк ознайомлення з матеріалами справи щодо колишнього голови Верховного Суду Всеволода Князєва до 1 березня 2024 року.

Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

26 грудня 2023 року слідчий суддя ВАКС за клопотанням сторони обвинувачення обмежив стороні захисту строк ознайомлення з матеріалами у справі стосовно колишнього голови Верховного суду, підозрюваного в одержанні неправомірної вигоди в особливо великому розмірі (ч. 4 ст. 368 КК України). Згідно з ч. 10 ст. 290 КПК України встановлено строк для ознайомлення до 1 березня 2024 р. включно, - заявили у САП.

У відомстві зауважили, що після спливання цього часу сторона кримінального провадження вважатиметься такою, що реалізувала своє право на доступ до матеріалів.

Нагадаємо, Партизани у Джанкої зафіксували великий ешелон військової техніки

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В окупованому Криму засудили українського військового до трьох років колонії В окупованому Криму засудили українського військового до трьох років колонії
Сьогодні, 21 квітня, підконтрольний окупаційній владі так званий «Джанкойський районний суд» виніс незаконний вирок українському військовослужбовцю Євгенію Добринському.
Loading...
Load next