Мешканка Черкас вирішила скласти іспит з ПДР замість своєї сестри-близнючки: працівники їх викрили

Мешканка Черкас вирішила скласти іспит з ПДР замість своєї сестри-близнючки: працівники їх викрили

У Черкасах місцева мешканка прийшла складати іспит на знання правил дорожнього руху для отримання водійського посвідчення замість своєї сестри-близнючки, однак працівник сервісного центру викрив задум дівчат.

Про це повідомляє Сервісні центри МВС в Черкаській області.

Дана і Діана – сестри близнючки. У них навіть імена схожі, а зовні і взагалі неможливо розрізнити. З самого дитинства дівчатка практично не розлий вода, тож і в автошколу навчатися пішли разом. Після закінчення першого етапу навчання (з теоретичної підготовки) близнючки приїхали до сервісного центру МВС №7141 міста Черкас складати іспит зі знання правил дорожнього руху.

І тут Діані поталанило більше, вона успішно склала іспит, а от сестра не змогла. Тож уже за 10 днів дівчата вирішили, що можна скористатися схожістю у зовнішності і складати іспит за сестру вирішила Діана.

Одначе, адміністратор сервісного центру, який приймав іспит виявився уважним і “таємну змову” близнючок викрив. Результати складеного іспиту анульовані, а пояснювати свої дії дівчаткам уже доведеться правоохоронцям.

Нагадаємо, "Надихались" російським серіалом: у Києві викрили групу юнаків, які пограбували 16-річного хлопця

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Аеропорт у Черкасах відновить роботу Аеропорт у Черкасах відновить роботу
Черкаський міжнародний аеропорт отримав сертифікат відповідності й знову може обслуговувати літаки.
Намагались поспілкуватись з Зеленським: затриманих на Черкащині ветеранів відпустили (відео) Намагались поспілкуватись з Зеленським: затриманих на Черкащині ветеранів відпустили (відео)
Черкаські правоохоронці затримали ветеранів російсько-української війни, які приїхали на відкриття артоб'єкт "Серце України" на Черкащині.
В Україні запрацюють нові камери автофіксації порушень ПДР В Україні запрацюють нові камери автофіксації порушень ПДР
За рік функціонування системи кількість зафіксованих подій з ознаками правопорушення знизилася майже в 10 разів.
Loading...
Load next