Бійка зі стріляниною в центрі Франківська: поліція затримала 19-річного юнака

Бійка зі стріляниною в центрі Франківська: поліція затримала 19-річного юнака

В Івано-Франківську сталась масова бійка зі стріляниною біля одного з ресторанів у центрі міста, поліцейські розпочали одразу декілька кримінальних проваджень.

Про це повідомляє Національна поліція Івано-Франківської області.

На лінію "102" надійшло повідомлення про масову бійку та стрілянину на вулиці Чорновола. Правоохоронці розпочали кримінальні провадження, оперативно встановили подробиці інциденту та затримали основного фігуранта, – розповідають у поліції.

Коли на місце прибула поліція, учасників інциденту вже не було, проте залишилися речові докази. Їх правоохоронці направили на експертне дослідження. У результаті бійки та стрілянини постраждав 24-річний мешканець Івано-Франківська, він самостійно звернувся до медичного закладу: медики діагностували в нього проникаюче поранення грудної клітки.

Оперативники встановили, що постріли, у результаті яких спричинено тяжкі тілесні ушкодження потерпілому, здійснив 19-мешканець Івано-Франківська. Правоохоронці встановили його місце перебування. Під час обшуку транспортного засобу виявили та вилучили ще два предмети, зовні схожі на пістолети. Речові докази також направили на експертизу, – кажуть у Нацполіції.

Франківця затримали та інкримінують йому ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Також правоохоронці встановили, що напередодні, 5 січня ввечері, між потерпілим, який був разом із приятелем і дівчиною, та правопорушником, який також був із кількома приятелями, уже відбувся конфлікт. Він завершився вуличною бійкою. У бійці були й інші учасники, особи яких правоохоронці теж встановили. Наразі вирішують питання про оголошення їм про підозри за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального Кодексу України.

Окрім того, поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ККУ. Триває досудове розслідування триває.

Нагадаємо, Україна і ще три країни звернулися в ІКАО щодо збитого Іраном літака МАУ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Половина жителів Івано-Франківщини вимагає перевиборів у 87-у окрузі Половина жителів Івано-Франківщини вимагає перевиборів у 87-у окрузі
Соціологічна група "Рейтинг" провела опитування серед мешканців Івано-Франківської області й виявилось, що майже половина з них хочуть аби на їхньому окрузі провели перевибори.
У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку
23-річний громадянин України намагався вилетіти з Польщі, однак здійснити свій план йому не вдалось. Чоловіка затримала поліція, адже він декілька місяці в цій країні перебував у розшуку.
Поліція викрила шахрайську фінансову піраміду Just2Trade Поліція викрила шахрайську фінансову піраміду Just2Trade
Фінансову піраміду Just2Trade в Україні організував росіянин. Завдяки шахрайській схемі злочинці продавали в інтернеті неіснуючі цінні папери.
Loading...
Load next