На Вінниччині розслідують смерть двох пасажирів потяга у різних вагонах

На Вінниччині розслідують смерть двох пасажирів потяга у різних вагонах

На Вінниччині поліцейські проводять слідчі дії в рамках розслідування обставин смерті двох чоловіків у потязі.

Про це повідомляє поліція Вінницької області,.

Відомо, що  до поліції надійшло повідомлення від начальника потяга про те, що у двох вагонах виявлені тіла померлих.

На місці події правоохоронці встановили особи чоловіків. Ними виявились 29-річний уродженець Запорізької області та 51-річний донеччанин.

Судово-медичний експерт оглянув тіла померлих та зовнішніх ознак насильницької смерті не виявив. Для встановлення причин смерті тіла направлені на проведення судмедекспертизи.

За цим фактом слідчі відділу поліції № 1 Вінницького райуправління розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з позначкою «раптова смерть». Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, На Київщині підлітки на замовлення невідомого підпалили об'єкти на залізниці

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Жахливі наслідки ДТП: що може трапитись якщо не користуватись паском безпеки (відео) Жахливі наслідки ДТП: що може трапитись якщо не користуватись паском безпеки (відео)
Патрульні за допомогою манекена показали, якими можуть бути наслідки ДТП для водія та пасажира, якщо вони не користуються пасками безпеки.
Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео) Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео)
Слідство вивчило мобільний телефон загиблого міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова, однак жодних листувань у ньому не знайшли.
Побив і намагався зґвалтувати: у СІЗО помер чоловік який у потязі напав на Анастасію Лугову Побив і намагався зґвалтувати: у СІЗО помер чоловік який у потязі напав на Анастасію Лугову
У слідчому ізоляторів, 13 квітня помер чоловік, який влітку минулого року напав на журналістку Анастасію Лугову у потягу "Маріуполь-Київ". Обвинувачений у злочині помер у лікарні, куди його госпіталізували зі слідчого ізолятора.
Loading...
Load next