На Київщині підлітки на замовлення невідомого підпалили об'єкти на залізниці

На Київщині підлітки на замовлення невідомого підпалили об'єкти на залізниці

Слідчі поліції Київщини повідомили про підозру групі осіб, які підпалювали релейні шафи  Четверо хлопців облили легкозаймистою рідиною та підпалили комплекс автоматичних пристроїв, які відповідають за роботу світлофора на залізничних коліях. Фігурантам загрожує до 10 років за ґратами.

Про це повідомляє поліція Київщини.

Повідомлення про злочин до поліції надійшло від диспетчера Дарницької дистанції сигналізації та зв'язку. На перегоні Баришівка-Бориспіль невідомі здійснили підпал релейної шафи сигнальної установки, що порушило роботу транспорту, ‒ заявили в поліції.

Правоохоронці провели кропітку роботу, низку оперативно-розшукових заходів та встановили правопорушників. Як зʼясували поліцейські, юнаки отримали «замовлення» від невстановленої особи через месенджер. За грошову винагороду хлопці здійснили на залізничному перегоні чотири аналогічні підпали, внаслідок чого завдали матеріальних збитків "Укрзалізниці", сума яких встановлюється.

Двох 16-річних та 14-річного жителів Борисполя затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Також до вчинення вказаних правопорушень причетний їх 19-річний товариш.

Викрили учасників злочинної групи оперативники Бориспільського управління поліції Київщини та співробітники ГУ СБУ у місті Києві та Київській області.

За фактом умисного знищення чужого майна шляхом підпалу за попередньою змовою групою осіб та пошкодження шляхів сполучення та транспортних засобів, за процесуального погодження Бориспільської окружної прокуратури, чотирьом зловмисникам слідчі повідомили про підозру (ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 194, ч. 1 ст. 277 ККУ). Фігурантам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Наразі правоохоронці встановлюють замовників даного злочину.

Нагадаємо, Угорщина висунула нову вимогу розблокування фінансування ЄС України - Politico

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Укрзалізниця" розпочинає наймасштабніше за 30 років оновлення поїздів "Укрзалізниця" розпочинає наймасштабніше за 30 років оновлення поїздів
Укрзалізниця оголосила тендер на закупівлю 80 нових поїздів приміського та регіонального сполучення. Загальна сума тендеру складає понад 31 мільярд гривень.
У поїзді "Укрзалізниці" зламану лампу приклеїли до стелі медичним пластиром (фото) У поїзді "Укрзалізниці" зламану лампу приклеїли до стелі медичним пластиром (фото)
В одному з вагонів "Укрзалізниці" лампу не прикрутили до стелі, а приклеїли за допомогою медичного пластиру. При цьому лампа справно працює.
В Україні від початку 2021 року зафіксовано більше підліткових самогубств, ніж за увесь минулий рік В Україні від початку 2021 року зафіксовано більше підліткових самогубств, ніж за увесь минулий рік
Із початку року в Україні зафіксовано 126 випадків суїцидів серед дітей та підлітків, при цьому за увесь 2020 рік зареєстровано 123 підліткових самогубства.
Loading...
Load next