В Україні в січні на пенсії спрямували 27 мільярдів

В Україні в січні на пенсії спрямували 27 мільярдів

Пенсійний фонд України вже направив на пенсійні виплати у поточному місяці 27 млрд грн.

Про це повідомила пресслужба ПФУ.

Наразі профінансовано на пенсійні виплати 27,0 млрд грн, в тому числі через АТ “Укрпошта” – 6,2 млрд грн, через уповноважені банки – 20,8 млрд грн, - йдеться в повідомленні.

Крім того, на виплату житлових субсидій та пільг направлено 4 270,6 млн грн, на страхові виплати – 1 553,3 млн грн, у тому числі на оплату лікарняних – 470,5 млн грн.

Нагадаємо, У 2023 році Нацполіція вилучила майже три тонни наркотиків

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні перерахують пенсії працюючим пенсіонерам: як зміняться виплати з 1 червня В Україні перерахують пенсії працюючим пенсіонерам: як зміняться виплати з 1 червня
Українським пенсіонерам, які працюють, у червні цього року проведуть перерахунок пенсій, хоча раніше це робилося у квітні. Однак пенсіонери також зможуть отримати доплати як за квітень, так і за травень 2021 року, лише заднім числом.
У Мінсоцполітики повідомили, що підвищать пенсію ще декільком категоріям українців У Мінсоцполітики повідомили, що підвищать пенсію ще декільком категоріям українців
В Україні вже з 1 липня прогнозують зростання пенсій, однак лише у деяких категорій українських пенсіонерів. Мінімальні пенсії можуть зрости у тих, хто не підпав під індексації 2019-2020 років і чорнобильців.
"Це капля в морі": що думають українські ФОПи про карантинні виплати від держави (Відео) "Це капля в морі": що думають українські ФОПи про карантинні виплати від держави (Відео)
Влада проявила «турботу», виділивши ФОПам, які зазнали збитків через пандемію по 8 тис грн. Підприємці вважають це каплею в морі та піаром.
Loading...
Load next