Поліція Києва перекрила міжнародний канал постачання кокаїну до столиці

Поліція Києва перекрила міжнародний канал постачання кокаїну до столиці

Члени наркоугруповання – четверо мешканців столиці – налагодили збут кокаїну на території Києва. Відомо, що фігурантів затримано та повідомлено про підозру.

Про це повідомляє Нацполіція.

Окрім того, своїм «клієнтам» вони пропонували канабіс власного виготовлення. Під час обшуків у фігурантів вилучено «товар» на 20 мільйонів гривень.

Під час серії обшуків, які проходили за силової підтримки спецпризначенців та за участі кінологів зі службовими собаками вилучено два кілограми кокаїну, близько п’яти кілограмів канабісу пістолет та рушницю з набоями, гранати із запалами, гроші, обладнання для вирощування канабісу та рослин конопель.

Нагадаємо, На Тернопільщині жінка впала в 20-метрову криницю і загинула

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
Головні новини України за 4 серпня Головні новини України за 4 серпня
Коротко про головні події на сьогодні. Знай більше з ПравдаТУТ NEWS.
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Loading...
Load next