В Одесі під час засідання групи «Прозорість та підзвітність» затримали голову ОТГ

В Одесі під час засідання групи «Прозорість та підзвітність» затримали голову ОТГ

Під час засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» правоохоронці затримали одного з голів ОТГ Одещини.

Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Під час засідання робочої групи відбулося затримання одного з голів ОТГ Одещини. Правоохоронці нададуть всю детальну інформацію та офіційні коментарі, - йдеться у повідомленні.

Кіпер також уточнив, що серед недоречних тендерів, які розглянули на засіданні робочої групи, були, зокрема, тендери на ремонт тротуарів на 750 тис. грн та зупинок на 600 тис. грн.

Також увагу фахівців привернув тендер із закупівлі продуктів харчування за завищеними цінами: соку по 80 грн за літр, кураги по 550 за кілограм, курячого філе по 215 грн за кг, сметани 190 грн за кілограм та іншого.

Матеріали зібрані й направлені до правоохоронних органів, - додав Кіпер.

Нагадаємо, До бюджету повернули майже 1,5 млрд грн, запобігши розкраданню на закупівлі артснарядів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Кидали шашки та пускали сльозогінний газ: в Одесі на ЛГБТ-марші затримали 51 особу (відео) Кидали шашки та пускали сльозогінний газ: в Одесі на ЛГБТ-марші затримали 51 особу (відео)
Під час акції кілька кордонів поліції відмежували учасників від опонентів із числа представників "Традиції і порядку", відтак зіткнень із ЛГБТ-активістами не сталося.
На Одещині викрили подружжя “педагогів”, яке вчиняло сексуальне насильство над дітьми (відео) На Одещині викрили подружжя “педагогів”, яке вчиняло сексуальне насильство над дітьми (відео)
Поліцейські Одеської області викрили подружжя “педагогів”, які під приводом індивідуальних занять із дошкільної підготовки дітей, вчиняли над ними сексуальне насильство. Свої "розваги" з малечою насильники знімали на мобільний телефон.
У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб
Близько трьох тисяч людей взяли участь у заходах, які були присвячені сьомій річниці трагічних подій, що трапились 2 травня 2014 року. Тоді загинуло 48 осіб, а також понад 200 людей були поранені.
Loading...
Load next