Матір, яка втопила двох дітей у кар’єрі на Рівненщині, відправлять у психіатричний заклад

Матір, яка втопила двох дітей у кар’єрі на Рівненщині, відправлять у психіатричний заклад

Прокурор скерував до суду клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру відносно матері, яка втопила у водоймі двох своїх малолітніх дітей.

Про це повідомили у Рівненській обласній прокуратурі.

За даними досудового розслідування, що 23 серпня 2023 року у селі Сопачів Вараського району, 42-річна жителька привела до місцевого кар’єру двох своїх синів, 7 та 6 років, і втопила їх у водоймі. Одного з них матір силою тримала у воді, доки той не перестав опиратися, а іншого зіштовхнула з дерев’яного помосту на глибину, знаючи, що дитина не вміє плавати.

Чоловік побачив дружину лише після того, як вона поверталася від водойми без дітей. Жінка одразу зізналася у скоєному.

Психолого-психіатричною експертизою жінку визнано неосудною, через хворобу вона не мала можливості усвідомлювати свої дії та керувати ними, - зазначили у прокуратурі.

Нагадаємо, Розвідувальних засобів у противника достатньо - Ігнат

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У МОН розповіли в яких умовах українські школярі завершатимуть навчальний рік У МОН розповіли в яких умовах українські школярі завершатимуть навчальний рік
Навчальний рік в українських школах повинен закінчитися не пізніше 1 липня. Зокрема підсумкове оцінювання школярів може проходити у дистанційному режимі.
У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік
Школи можуть продовжити навчальний рік у червні через карантин, однак адміністрації українських шкіл будуть самостійно вирішувати коли завершувати навчальний рік для учнів.
Рада ухвалила законопроєкт про декретну відпустку для чоловіків Рада ухвалила законопроєкт про декретну відпустку для чоловіків
Верховна Рада має намір надати батькові можливість брати відпустку до двох тижнів при народженні дитини. Ухвалення відповідного законопроєкту №3695 у другому читанні та в цілому підтримали 269 народних депутатів на позачерговому засіданні парламенту в четвер, 15 квітня.
Loading...
Load next