На Житомирщині внаслідок пожежі загинули двоє малюків

На Житомирщині внаслідок пожежі загинули двоє малюків

У Житомирській області внаслідок пожежі загинули двоє маленьких дітей, яких батьки залишили вдома самих.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Дівчинки 2021 та 2022 р.н. загинули під час пожежі, що сталася у приватному житловому будинку в с. Грабняк Житомирського району. Ймовірно, загорілися речі та дитяче ліжко, що стояло впритул до груби, - йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, батьки з трьома старшими дітьми на деякий час пішли до сусідів, вдома залишилися двоє менших.

Коли ж повернулися і відкрили двері веранди, то побачили у будинку дим, а в одній із кімнат на підлозі виявили дітей без свідомості. Їх винесли на вулицю і спробували привести до тями, але не вдалося, - заявили у ДСНС.

Остаточна причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, На Одещині у приватному будинку стався вибух: є постраждалий

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Пережив клінічну смерть під час уроку: у Запоріжжі помер школяр (фото) Пережив клінічну смерть під час уроку: у Запоріжжі помер школяр (фото)
У зв’язку з двома смертями учнів, які трапились протягом цього року в одній школі, Запорізька ОДА створила спеціальну робочу групу з розслідування "загадкового дитячого недугу".
Україна входить до трійки світових лідерів серед постачальників дитячої порнографії Україна входить до трійки світових лідерів серед постачальників дитячої порнографії
В Україні за рік майже на третину зросла кількість сексуальних злочинів, при цьому ж Україна потрапила у топ-3 лідерів-постачальників дитячої порнографії серед країн світу.
Loading...
Load next