У Тернополі прибічник "народовладдя" видавав фейкові військові квитки

У Тернополі прибічник "народовладдя" видавав фейкові військові квитки

Прибічник так званого "народовладдя" створив у Тернополі альтернативний "орган місцевого самоврядування". Фігурант видавав своїм однодумцям військові квитки від імені фейкової організації.

Про це повідомили у поліції Тернопільської області.

 Зовні підробки були схожі на військово-облікові документи встановленого зразка і їх використовували для ухилення від мобілізації.

Житель Тернополя, який називає себе прибічником "народовладдя", створив фейкову організацію, виготовив для неї печатку та інші необхідну документацію. Чоловікам призовного віку, які підтримували організатора, видавали фальшиві військові квитки. 

Поліція та оперативники СБУ провели обшуки та вилучили печатки, посвідчення, військові квитки та інші документи, пов’язані з діяльністю незаконно створеної організації. 

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 353 (самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи) та ч. 3 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, Народного депутата підозрюють у недостовірному декларуванні криптовалюти на майже ₴25 мільйонів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Живі щити" та вивезення тіл: розвідка розповіла правду про "гуманітарні коридори" від Росії "Живі щити" та вивезення тіл: розвідка розповіла правду про "гуманітарні коридори" від Росії
7 березня окупанти оголосили про відкриття "гуманітарних коридорів". Втім, варіант запропонований Москвою не має нічого спільного з загальноприйнятими поняттями про евакуацію мирного населення із зони бойових дій.
Спецпризначенці Нацполіції розпочали зачистку міста Буча (відео) Спецпризначенці Нацполіції розпочали зачистку міста Буча (відео)
Крім того, поліція посилює патрулювання в усіх звільнених містах Київщини.
"Крав цибулю та капусту з чужого городу": ексмера Чорткова спіймали на крадіжці (відео) "Крав цибулю та капусту з чужого городу": ексмера Чорткова спіймали на крадіжці (відео)
Правоохоронці, які виїжджали на місце були здивовані поясненнями колишнього мера - чоловік заявив, що просто переплутав городи.
Loading...
Load next