На Миколаївщині з річки витягли тіла двох чоловіків

На Миколаївщині з річки витягли тіла двох чоловіків

У селі на Миколаївщині рятувальники витягли з річки тіла двох молодих чоловіків.

Про це повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

У с. Возсіятське Єланецької територіальної громади Вознесенського району сталась надзвичайна подія на воді. Чергове відділення 15 державної пожежно-рятувальної частини надали допомогу співробітникам поліції, які сповістили про те, що в акваторії річки Громоклія на відстані 10 м від берега виявлено тіла чоловіків 1985 та 1987 р.н.

Зазначається, що використовуючи надувний човен Kolibri, співробітники ДСНС транспортували тіла на берег водойми та передали слідчо-оперативній групі поліції.

Відомо, що зовнішнім оглядом ознак насильницької смерті не виявлено.

Нагадаємо, Інсультів та інфарктів побільшало

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
27 січня - Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту 27 січня - Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту
Схиляємо голови в пам’ять про безневинно закатованих жертв…
У Кабулі пролунали вибухи: Зеленський відреагував на теракт та закликав засудити його (відео) У Кабулі пролунали вибухи: Зеленський відреагував на теракт та закликав засудити його (відео)
Декілька вибухів у Кабулі влаштували терористи-смертники. Терористичне угрупування "Ісламська держава" взяло на себе відповідальність.
Дніпро вмирає: у мережі показали жахливий вигляд води у річці (відео) Дніпро вмирає: у мережі показали жахливий вигляд води у річці (відео)
На річці Дніпро рибалки з човна зняли на відео зелену воду, яка була густуватою. За словами однієї жінки, на річці був сморід, і риба просто вмирала.
Loading...
Load next