У Києві затримали чоловіків, які напали і пограбували військового

У Києві затримали чоловіків, які напали і пограбували військового

У центрі Києва двоє чоловіків напали і пограбували військового.

Про це повідомляє поліція Києва.

За даними відомства, до Шевченківського управління поліції звернувся військовослужбовець та повідомив про напад. Двоє невідомих підбігли до нього ззаду, вдарили по голові цеглиною та відібрали мобільний телефон, гаманець та золоту каблучку.

Поліція оперативно визначила місцезнаходження нападників, затримала їх та встановила причетних осіб. Ними виявилось двоє чоловіків: 44-річний харків’янин його 39-річний товариш, мешканець столиці, – зазначили у відомстві.

Одного із чоловіків затримано неподалік місця події, іншого – на лівому березі столиці.

Нападників затримано за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили їм про підозру за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України – розбій. Зараз вирішується питання щодо вибору підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Фігурантам загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, Купив і "переписав" на цивільну дружину нерухомість та елітний автопарк: СБУ викрила чиновника Міноборони

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Живі щити" та вивезення тіл: розвідка розповіла правду про "гуманітарні коридори" від Росії "Живі щити" та вивезення тіл: розвідка розповіла правду про "гуманітарні коридори" від Росії
7 березня окупанти оголосили про відкриття "гуманітарних коридорів". Втім, варіант запропонований Москвою не має нічого спільного з загальноприйнятими поняттями про евакуацію мирного населення із зони бойових дій.
Підсумки дня: гроші на відновлення України, розслідування з Бучі, ліквідація окупантів Підсумки дня: гроші на відновлення України, розслідування з Бучі, ліквідація окупантів
Найголовніші події дня вже у нашому зведенні.
Loading...
Load next