Без їжі та одягу: Латвійський спортсмен пробіжить 100 км, щоб заохотити людей донатити на дрони для України

Без їжі та одягу:  Латвійський спортсмен пробіжить 100 км, щоб заохотити людей донатити на дрони для України

У другу річницю повномасштабного вторгнення РФ, латвійський спортсмен Клістерс Мінс збирається пробігти ультрамарафон - 100 км без їжі та одягу, щоб заохотити людей донатити на дрони для України.

Про це повідомляє tv3.lv.

Як зазначив Мінс, ідея виникла близько пів року тому, проте спочатку він планував пробігти таку дистанцію як "тренування для себе". Бігун каже, що йому важливо підтримати Україну та її захисників, тому він вирішив провести забіг на знак солідарності та під час нього закликати людей пожертвувати на придбання дронів.

Чоловік планує пробігти 100 км від населеного пункту Рагаціємс до села Колка без їжі та одягу, після чого планує заплив у Балтійському морі. Ультрамарафонську дистанцію раніше не долав, найдовша дистанція, яку він бігав, – марафонська. Важко передбачити, скільки часу займе забіг, адже все залежить від погоди.

Погода обіцяє бути дощовою та вітряною. Плюс до всього в планах не їсти, тому наразі приймаю різні види вітамінів. Відмова від їжі, тривалість відстані, холод і частота серцевих скорочень є найскладнішими факторами, – каже Мінс.

Спортсмен закликає людей підтримати його донатами і звичайними словами. Каже, що це "зміцнить його думки і додасть сил".

Нагадаємо, Сирський провів розмову з командувачем сил НАТО в Європі генералом Каволі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео) Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео)
Освятивши великодні страви, у Вербну неділю після святкової літургії капелани 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади вирушили на Схід в зону ООС. Вони хочуть не тільки підтримати і допомогти нашим військовикам у такий нелегкий час, але й передати їм частинку сімейного тепла з мирної території нашої батьківщини.
Loading...
Load next