У Тернополі 51-річна жінка випала з 8 поверху

У Тернополі 51-річна жінка випала з 8 поверху

За попередньою інформацією, тернополянка мала проблеми зі здоров’ям

Про це повідомили у поліції Тернопільської області.

Про падіння жінки з вікна багатоповерхівки на лінію 102 повідомили очевидці. Подія трапилася на вулиці Іллі Рєпіна. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та екстрена медична допомога.

Як з’ясувалося, загибла – жителька обласного центру 1972 року народження. Жінка випала з 8 поверху. За попередньою інформацією, тернополянка мала проблеми зі здоров’ям.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 115 Кримінального кодексу України з поміткою "нещасний випадок" або "самогубство".

Нагадаємо, В Івано-Франківську всі школи пройдуть перевірку на булінг після випадку з учнем, який збирав гроші для ЗСУ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Справа збитого МН17 над Донбасом: нідерландські слідчі готові приїхати в Україну Справа збитого МН17 над Донбасом: нідерландські слідчі готові приїхати в Україну
Група нідерландських прокурорів та слідчих готові приїхати в Україну для напрацювання кроків у справі збитого малазійського Боїнга МН17.
На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото) На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото)
Від кулі російського ворожого снайпера поблизу Пісків у зоні бойових дій обірвалось життя 24-річного військового із Сумщини - Євгена Курасова.
На Тернопільщині знайшли поховання, якому 5 тисяч років На Тернопільщині знайшли поховання, якому 5 тисяч років
Давні артефакти, яким не менш як 5 тисяч років, виявили археологи у розкопаній у полі кам’яній гробниці-саркофазі.
Loading...
Load next