В Литві проживає понад 41 тисяча біженців з України

В Литві проживає понад 41 тисяча біженців з України

Наразі в Литві проживає понад 41 тисяча біженців з України, ця кількість за рік практично не змінилася.

Про це повідомляє LRT з посиланням на дані Департаменту міграції.

Станом на 4 березня у 41 422 біженців з України була тимчасова посвідка на проживання, видана на підставі тимчасового захисту в Литві. Щоправда, найближчим часом це число трохи збільшиться, оскільки ще приблизно 1,2 тисяч заявок, поданих в останні тижні лютого, наразі перебувають в обробці.

У березні минулого року, коли Департамент міграції також завершив щорічний обмін таких документів, чинну посвідку на тимчасове проживання в Литві на підставі тимчасового захисту мали загалом 41 933 біженці з України.

Минулого року понад 12 тисяч українських біженців знову прибули до Литви і вперше отримали тимчасову посвідку на проживання на підставі тимчасового захисту.

Практично незмінна кількість чинних тимчасових посвідок на проживання, за даними Департаменту міграції, свідчить про те, що протягом року прибуло майже стільки ж нових біженців від української війни, скільки виїхало.

Нагадаємо, У Мелітополі окупанти розстріляли чоловіка: тіло залишили на вулиці

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Ми будемо використовувати особняки російських олігархів для розміщення українських біженців, - Домінік Рааб Ми будемо використовувати особняки російських олігархів для розміщення українських біженців, - Домінік Рааб
Розкішні маєтки російських олігархів конфіскують без виплат компенсацій, а потім у них поселять біженців із України, які рятуються від війни.
Укрзалізниця запускає новий ресурс з повідомленнями про евакуаційні потяги Укрзалізниця запускає новий ресурс з повідомленнями про евакуаційні потяги
Компанія запустила сайт для пасажирів, де можна буде отримати всю актуальну інформацію про евакуаційні рейси
Loading...
Load next