Зеленський зреагував на перший в історії України "Оскар"

Зеленський зреагував на перший в історії України "Оскар"

Президент України Володимир Зеленський зреагував на перший в історії України “Оскар” за фільм Мстислава Чернова та Євгенія Малолєтки “20 днів у Маріуполі”.

Допис він розмістив у соціальних мережах у понеділок, 11 березня.

Понад два роки тому Росія жорстоко атакувала Маріуполь. «20 днів у Маріуполі» – фільм, який показує правду про російський тероризм. Дякую команді, яка працювала над цим фільмом і здобула таку важливу нагороду «Оскар», яка дає змогу голосно сказати про російську війну проти України. Дякую всім журналістам у світі, які розуміють важливість висвітлення правди про нашу боротьбу та розповідають її, – наголошує глава держави.

Ми пам’ятаємо й ніколи не забудемо кожен день цієї війни, кожен день Маріуполя, його захисників і захисниць. Ми пам’ятаємо всіх, хто боровся заради міста. Памʼятаємо та маємо звільнити з російського полону всіх оборонців Маріуполя та «Азовсталі», яких досі утримують у нелюдських умовах. Ми пам’ятаємо, що маємо перемогти російське зло, щоб відновити нормальне життя для всіх наших людей, для кожного нашого міста, – додав глава держави.

Зеленський також подякував “кожному й кожній, хто поширює правду про цю війну, про хоробрість наших людей і про біль нашого народу”.

Нагадаємо, На Миколаївщині повідомлено про підозру чоловіку, який кинув гранату в будинок односельця

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Скандал у Маріуполі: юнак показово спалив прапор України (відео) Скандал у Маріуполі: юнак показово спалив прапор України (відео)
Згодом юнак опублікував відео з його вибаченнями. Інформації про особу зловмисника наразі немає.
"Вразила усю Україну": солістку гурту Go_A нагородили всеукраїнською премією "Вразила усю Україну": солістку гурту Go_A нагородили всеукраїнською премією
Солістка українського гурту Go_A Катерина Павленко отримала всеукраїнську нагороду "Жінка III тисячоліття" за незрівнянно представлений образ нашої країни на Євробаченні 2021.
Loading...
Load next