На Прикарпатті у ДТП загинула жінка і п'ятирічна дитина

На Прикарпатті у ДТП загинула жінка і п'ятирічна дитина

На Прикарпатті, поблизу Калуша, вантажівка з причепом зіткнулась з легковим авто. Його водійка і 5-річна дитина померли в лікарні від отриманих травм.

Про це повідомила поліція Івано-Франківської області.

Аварія, в якій загинуло кілька осіб, сталася поблизу Калуша. Правоохоронці, що прибули на місце, встановили, відбулося зіткнення між вантажівкою з причепом Volvo та автомобілем Volkswagen Golf.

У результаті ДТП водійка та двоє неповнолітніх пасажирів отримали важкі тілесні ушкодження та терміново госпіталізовані до місцевої лікарні. Жінку та 5-річну дівчинку медикам врятувати не вдалося.

Піврічне немовля наразі перебуває в реанімаційному відділенні Калуської ЦРЛ. Поліцейські перевірили водія вантажівки на стан сп’яніння. Він був тверезий.

Слідчі розпочали провадження.

Нагадаємо, У Сумах з-під завалів п’ятиповерхівки дістали тіло загиблої людини

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Прикарпатті під колесами сміттєвоза загинув 46-річний чоловік (фото 18+) На Прикарпатті під колесами сміттєвоза загинув 46-річний чоловік (фото 18+)
Водій сміттєвоза не переконався у безпечності руху та вчинив наїзд на іншого працівника - 46-річного коломиянина.
Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік
Україна вимагатиме, аби Франція видала для суду свого громадянина Рашида Амані, який є винуватцем ДТП на Львівщині. Внаслідок тогорічної ДТП під Бродами загинуло двоє неповнолітніх дівчаток.
Loading...
Load next