Помер політик, правник і нардеп двох скликань Геннадій Москаль

Помер політик, правник і нардеп двох скликань Геннадій Москаль

Після важкої хвороби помер ексочільник Закарпатської ОДА і Луганської ЛДА Геннадій Москаль

З червня 2001 року Геннадій Геннадійович був призначений головою Закарпатської обласної державної адміністрації. У 2002-му він отримав науковий ступінь кандидата юридичних наук.

З листопада 2005-го по квітень 2006-го Геннадій Москаль обіймав посаду голови Луганської ОДА.

У ході позачергових парламентських виборів 2007 Москаль балотувався у Верховну Раду за списками політичної партії «Наша Україна — Народна самооборона». На момент проведення виборів був безпартійним. Після парламентських виборів 2012-го вдруге потрапив до Верховної Ради, балотувавшись за списками «Батьківщини».

У вересні 2014-го тодішній президент Петро Порошенко призначив Геннадія Москаля на посаду голови Луганської ОДА. З липня 2015 року Москаль знову очолював Закарпатську ОДА.

У квітні 2019 року Геннадій Москаль подав у відставку, а вже в червні новий президент Володимир Зеленський звільнив Москаля разом з іншими головами ОДА.

Геннадій Москаль — Заслужений юрист України і має чимало нагород, зокрема Орден «За заслуги» 3-го ступеня та Медаль «За бездоганну службу» III, II ступенів.

Нагадаємо, Російський дрон атакував заправку в Нікополі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Пережив клінічну смерть під час уроку: у Запоріжжі помер школяр (фото) Пережив клінічну смерть під час уроку: у Запоріжжі помер школяр (фото)
У зв’язку з двома смертями учнів, які трапились протягом цього року в одній школі, Запорізька ОДА створила спеціальну робочу групу з розслідування "загадкового дитячого недугу".
Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік
Україна вимагатиме, аби Франція видала для суду свого громадянина Рашида Амані, який є винуватцем ДТП на Львівщині. Внаслідок тогорічної ДТП під Бродами загинуло двоє неповнолітніх дівчаток.
Криваве 11 вересня у США: наймасштабніший теракт в історії людства, який забрав життя 3 тисяч людей (відео) Криваве 11 вересня у США: наймасштабніший теракт в історії людства, який забрав життя 3 тисяч людей (відео)
До 20-річниці масштабних терактів у Сполучених Штатах Америки президент Джо Байден наказав розсекретити документи, пов'язані з терористичними атаками, що сталися 11 вересня 2001 року. Тоді загинули більш як 2,9 тисячі осіб, а відповідальність за теракт взяла на себе терористична організація "Аль-Каїда".
Loading...
Load next