Організували кулінарний захід: діаспора зібрала кошти для України у столиці Австралії

Організували кулінарний захід: діаспора зібрала кошти для України у столиці Австралії

В Українському православному центрі міста Канберри українська громада провела благодійний захід, на якому зібрала для України понад $10 тисяч доларів.

Про це у Фейсбуці повідомив активіст української громади у столиці Австралії Пауль Труханов (Paul Trukhanov).

Благодійний захід в Українському православному центрі м. Канберри. Ми зібрали понад $10000 для України. Дякуємо всім, хто взяв участь, – написав він.

На фото, опублікованих активістом, видно, що українська діаспора організувала кулінарний захід, приготувавши різноманітні смачні страви. Також під час благодійної акції можна було придбати товари з символікою України.

Також у Мережі з'явилося повідомлення, що портрет потерпілої під час російської агресії мешканки Чугуєва Харківської області вчительки Олени Курило продали на аукціоні за 100 000 доларів - гроші пішли на допомогу Україні.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила американська художниця Женя Гершман.

За словами Гершман, рівно в день закриття аукціону вдалося зробити повністю оплачену операцію на очах постраждалої та відновити зір.

Гершман подякувала всім, хто взяв участь у благодійному аукціоні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Норвегія готова прихистити 2,5 тисячі українських біженців з Молдови.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Loading...
Load next