Перед Великоднем зросли черги на кордоні з Польщею: деталі

Перед Великоднем зросли черги на кордоні з Польщею: деталі

Перед Великоднем зросли черги в пунктах пропуску «Краківець» та «Шегині», ДПСУ просить обирати інші шляхи перетину українсько-польського кордону.

Про це повідомляє ДПСУ.

У зв’язку із наближенням Великодніх свят на кордоні з Польщею зростає потік осіб і транспорту. Тільки протягом останніх днів пасажиропотік в обох напрямках збільшився на 8 тис. Для перетину кордону легковиками та автобусами подорожні найчастіше обирають пункти пропуску «Краківець» та «Шегині». Через це перед цими пунктами пропуску спостерігається накопичення транспорту. Разом з тим прикордонники періодично фіксують черги також на в’їзд в Україну, - йдеться в повідомленні.

Найменша динаміка руху спостерігається у «Смільниці», «Грушеві», «Раві-Руській» та «Угриневі». З метою зменшення часу очікування в чергах в Держприкордонслужбі рекомендують громадянам обирати ці пункти пропуску для перетину кордону.

Нагадаємо, В Міноборони створили новий Департамент планування тилового забезпечення

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву
З 1 червня цього року у Білорусі обласна рада депутатів Гомельської області, що межує з Україною, вирішила ввести місцевий збір за перетин кордону до України, Польщі та Литви. Зазначається, що такі нововведення пов'язані із поширенням COVID-19.
Польща уточнила правила в'їзду: що потрібно знати та які документи мати для перетину кордону Польща уточнила правила в'їзду: що потрібно знати та які документи мати для перетину кордону
З 15 грудня 2021 року вступили в силу зміни щодо перетину кордону.
"Новорічна черга": на українсько-польському кордоні утворилися жахливі пробки (відео) "Новорічна черга": на українсько-польському кордоні утворилися жахливі пробки (відео)
Українські заробітчани повертаються додому із Європи на новорічні свята. Через це на кордоні з'явилися кілометрові черги.
Loading...
Load next