Викрито адміністраторку телеграм-каналу, яка привласнила майже 1 млн грн благодійних внесків для ЗСУ

Викрито адміністраторку телеграм-каналу, яка привласнила майже 1 млн грн благодійних внесків для ЗСУ

За процесуального керівництва Нікопольської окружної прокуратури повідомлено про підозру мешканці Києва у незаконному використанні благодійних пожертв під час воєнного стану (ч. 3 ст. 201-2 КК України).

Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

За даними слідства, підозрювана – адміністраторка відомого Телеграм-каналу м. Нікополя неодноразово організовувала збір коштів нібито на допомогу українським військовим.

Для перерахування грошей на військове спорядження, автомобілі, квадрокоптери псевдоволонтерка вказувала реквізити своїх банківських карток. Після чого привласнювала добровільні пожертви і витрачала на власні потреби.

Таким чином за пів року жінка отримала від громадян майже 1 млн грн. У ході обшуків за місцем мешкання жінки правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку, мобільний телефон, грошові кошти. 

Нагадаємо, На Херсонщині окупанти вдарили дроном по житловому будинку: загинула 61-річна жінка

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Ваша держава вас цінує": Зеленський запровадив щорічну грошову премію для найкращих курсантів до Дня пам'яті Героїв Крут (фото) "Ваша держава вас цінує": Зеленський запровадив щорічну грошову премію для найкращих курсантів до Дня пам'яті Героїв Крут (фото)
За словами Глави держави, понад століття Герої Крут слугують прикладом та разом із сучасними захисниками й захисницями України надихають наступні покоління українських воїнів.
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Loading...
Load next